Välkommen till årets träff!

Pony & Muscle Car Meet är en tvådagarsträff i Ronneby Brunnspark i Blekinge öppen för alla pony- och muskelbilar oavsett märke eller årsmodell och du väljer själv om du vill delta en eller två dagar. Det finns

Brunnsparken är en av Sveriges vackraste parker och här arrangeras även Nostalgia varje år. Parken är perfekt för hela familjen, i anslutning finns hotell, äventyrsbad, golf, natur och spa. Redan på 1800-talet var Ronneby känt som kurort och uppskattat för sin fina park och bokskog med utsiktsplatser och paviljonger.

Dag 1 lördag 4 augusti 2018
Kl. 8.00-14.00 är insläpp för utställande bilar öppet. Det är klokt att vara på plats tidigt. Kommer du efter kl. 14.00 är du hänvisad till besöksparkeringen. Ingen körning i parken mer än till anvisad plats är tillåten under dagen på grund av säkerhetsskäl.
Kl. 8.00-16.00 bilutställning i Ronneby Brunnspark.
Kl. 15.00 prisutdelning till träffens snyggaste bilar.
Kl. 19.00 avslutas dagen med middag på Ronneby Brunnshotell.

Utställande bilar kan vara parkerade i Brunnsparken under lördagskvällen och natten. Du parkerar och ansvarar själv för ditt fordon. Viss bevakning finns.

Dag 2 söndag 5 augusti 2018
Kl. 8.00-10.00 startar klassikerrallyt som är cirka 2 timmars bilfärd i lugnt tempo på några av Blekinges vackraste vägar. Utmed vägen finns en del frågor och kontroller. Start och mål i Ronneby Brunnspark. Prisutdelning kl. 14.00.

Entré
Utställande bil endast 100 kr/bil för båda dagarna inklusive parkering, aktiviteter och deltagande i klassikerrallyt. Fri entré för besökare.

Mat
Du kan köpa enklare fika och mat på träffen och på Brunnshotellet kan du äta lunch och middag. På bilutställningen finns enklare förtäring att köpa.

Karta
Karta för att hitta till Ronneby Brunnspark

Kontakt
Kontakta Pony & Muscle Car Meet på info@pmcm.nu

Avstånd till Ronneby

 

 

Översikt av aktiviteter i Brunnsparken

Kartöversikt

Lämna en kommentar