Att göra

Allt du kan önska för dig och familjen

Förutom otroligt fina pony- & muskelbilar hälsas även andra fina entusiastbilar välkomna. Den vackra Brunnsparken i Ronneby erbjuder en fantastiskt miljö. Arrangemanget ramas in av blomsterprakt och vacker bokskog.

Ronneby Brunnspark, som har utsetts till Sveriges vackraste park erbjuder det mesta för hela familjen. På Brunnshotellet bor du i anslutning till parken. Hotellet erbjuder spa-avdelning och strax bredvid finns äventyrsbad, minigolf, golfbana och vacker bokskog med promenadstråk. I anslutning hittar du restauranger och caféer. Stadskärnan finns på promenadavstånd.

Under arrangemanget kan du bland annat titta på alla fina bilar i parken, vara med och rösta fram träffens finaste fordon och delta i tipsrally då vi kör några mil i lugnt tempo på några av Blekinges vackraste vägar och svarar på kluriga frågor.

Barnen kommer att trivas i äventyrsbadet som har utomhuspooler och vattenrutschbana. Under lördagen arrangerar träffen också en tipspromenad med frågor för både stora och små där de som har flest rätt kan vinna priser. På hotellet kan du boka in spa-behandlingar i relaxavdelningen.

Naturen i parken har vackra promenadstråk och mängder av färgsprakande blommor. I skogen kan du njut av en japansk trädgård och doftträdgård. Vårt mål är att alla ska ha trevligt på vår bilträff antingen du är liten eller stor.

Alla entusiastbilar är välkomna till Pony & Muscle Car Meet och du behöver inte vara medlem i någon klubb. Vill du bli medlem finns arrangerande klubbar på plats i sina klubbtält.

Har du några frågor går det bra att skicka ett mejl till info@pmcm.se

Varmt välkommen till årets Pony & Muscle Car Meet!